Tryck:

I våran reklamproduktion jobbar vi med flera olika typer av tryck för att täcka allt från plåt till textil. 

Vi jobbar aktivt med färgleverantörer i Europa för att säkerställa att vi kan hitta rätt färg till produkten och tar oss även ann 

svårtryckta material som naturgummi eller silicon, 


Vi jobbar i dag med följande tryckmetoder:

Screentryck:

Screentryck eller direkttryck som det ofta kallas i folkmun är en bra tryckmetod på t.ex. textil. Färge trycks då direkt på materialet och resultatet blir ett bra och långvarigt tryck. Det går också att screentrycka på plana ytor som plast, metall trä m.m. vi kan även trycka rundtryck på t.ex. kaffekoppar, vattenflaskor m.m.

Ofta finns det en minimi kvantitet när det kommer till just screentryck då det skall tillverkas tryckramar för varje färg som skall tryckas. 


Sublimeringstryck:

Sublimeringstryck passar bra när det kommer till ljusa polyesterplagg, kaffekoppar, musmattor och linknande material. 

Färgen ångas under hög temperatur och högt tryck över till ytan som trycks. Resultatet blir ett slitstarkt, följsamt tryck som du inte kan känna med handen. 


Transfer: 

Vi tillverkar våra egna transfer som du sedan kan värma på dina kläder antingen hoss oss eller hos ett annat tryckeri. Vi tillverkar transfer tryck efter kundens önskemål och utefter vilken typ av textil de skall tryckas på. Här kan vi använda olika typer av färg, allt från 2-komponents färg till vattenbaserade färger. Vanligt förekommande beställningar är: för arbetskläder i bommul, för montage på strechande material, för montage på blödande material som softshell eller färglada polyesterplagg eller reflex. På industrisidan jobbar vi med tryck på plast, mässing, aluminium, rostfritt, silicon, gummi, glas, trä och mycket mer. 


Digitaltransfer:

Digitaltransfer är en speciell film som du printar ett motiv på för att sedan värma på ett plagg. Resultatet blir en aning "plastigt" och slitstyrkan något sämre. Detta alternativ kanske är det som lämpar sig bäst för tryck som inte använd dagligen som t.ex: Möhippa eller svensexa, studenten, event m.m. 


Skuren transfer:

Vi kan även skära ut 1-färgstryck ur en transferfilm. Filmen sitter 20-40 tvättar och är kostnadseffektivt vid enklare 1-färgstryck som t.ex: namn eller enklare loggor.


CNC & Gravyr:

Vi har även möjlighet att fräsa och gravera trä och metall


Brodyr:

Kläder och huvudbonader som ej lämpar sig för tryck kan vi brodera. Vid brodyr löser man ett brodyrkort (engångskostnad) per logo / storlek.

Exempel på plagg som kan vara lämpligt att brodera är stickat, grov maskning, kepsar m.m. 

Exempel på screentryck:

Exempel på sublimeringstryck:

Exempel på transfertyck:

Exempel på Papperstryck: